Afscheid Mout Mocking

Beste diereigenaar, 

Met gemengde gevoelens laat ik u weten dat ik afscheid ga nemen van Stadsdierenarts Zwolle. 

Met plezier heb ik de afgelopen jaren klaargestaan voor u en uw huisdier. Het heeft me veel voldoening gegeven om samen met u voor uw maatje(s) te mogen zorgen, het was leuk u te spreken en te zien hoe blij u bent met uw huisdier. Dit alles heeft mijn ‘dierenartshart’ goed gedaan.   

Maar nu is het tijd voor verandering, voor meer vrijheid en vrije tijd.  

Zoals u weet hebben wij ons in 2018 aangesloten bij het diergeneeskundig samenwerkingsverband IVC Evidensia. Binnen dit samenwerkingsverband wordt de praktijk overgedragen aan de Veterinaire Zorg Groep, waar Dierenziekenhuis Nunspeet, Dierenkliniek Hattem, De Kattenkliniek en Dierenkliniek Schellerlanden ook deel van uitmaken. Hiermee is de organisatie van de praktijk gewaarborgd.  

Niet alles verandert, gelukkig maar! Merith, Michelle, Berber en Jalou blijven het team van Stadsdierenarts Zwolle vormen en zullen u bijstaan met raad en daad. 

In Corona-tijd is het niet mogelijk om een live afscheidsmoment te plannen. Misschien zie ik u nog voordat ik op 9 maart de praktijkdeur achter me dicht trek. Mocht dat niet zo zijn, dan wil ik u en uw maatje(s) bij deze alle, álle goeds wensen!  

Vriendelijke groet, dikke knuffel voor alle dieren, 

Mout Mocking